Finden Sie Silikon-Backform, Silikon-Kastenform, Runde Kuchenform Silikon auf Industry Directory, zuverlässige Hersteller / Lieferant / Fabrik aus China

Anfrage-Korb (0)
Home > Produkt-Liste > Kohlenstoffstahl-Backformen > Silikon-Backform > Herz Form Silikon pop Kuchenform

Herz Form Silikon pop Kuchenform

Basisinformation

Modell: 04300119

Produktbeschreibung

Pop-Kuchenform Silikon:

1. Artikel-Nr.: 043000119

2. Produkt-Größe: 32 * 31 * 2,5 cm

3. CBM:48pcs / 0.062cbm

4. kundengebundene Größe akzeptiert.

5. kundenspezifische Verpackung ist willkommen

6. kundenspezifische Logos und Designs sind akzeptiert

7. Soem-Aufträge sind willkommen


Office , Wer wir sind:

150 Völker gemeinsam mit mehr als 10 Jahren Erfahrung.

150 Millionen Dollar pro Jahr decken mehr als 120 Ländern.

4000 Quadratmeter großen showroom

100000pcs Artikel-Ausstellung


Office Unser Service:

Kaufen: 500 langfristige und enge Zusammenarbeit Lieferanten

Preis: Fabriken Unterstützung und großes Einkaufsvolumen

Versand: Die wettbewerbsfähigsten Seefracht und genügend Platz, Versand

Inspektion: Ein erfahrenes Team der Qualitätskontrolle und gute Zusammenarbeit mit SGS, TÜV, BV, ITS



Unser Standard:

l über 15 Jahre Exporterfahrung Geschäft und 10 Jahre Managementerfahrung Fabrik.

l fundierte Zusammenarbeit mit Hunderten von Fabriken macht sie unseren festen Partnern werden.

l wir haben gehalten, kooperative Beziehungen mit bestimmten international anerkannten Zertifizierung und Inspektion stellen wie BSCI, SGS, TÜV und BV.

l besitzen wir eine professionelle Planung, Kauf und Qualitätskontrolle Team.

Unserem Showroom:
Showroom


Q & A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.


Produktgruppe : Kohlenstoffstahl-Backformen > Silikon-Backform

Mail an Lieferanten
  • *Fach:
  • Um:

  • *Nachrichten:
    Ihre Nachrichten muss zwischen 20-8000 Zeichen sein